Ingredientai
Bulvių apkepas – puikus pasirinkimas tiek šeimos vakarienei, tiek draugų susitikimui. Taip pat jis gali būti pasiūlytas kaip užkandis šventėse ar iškilmingos vakarienės metu. Bulvių apkepas – labai skanus ir įvairiapusiškas patiekalas, kuris gali papuošti stalą.
Gaminimo eiga
* Keptuvėje pakepinkite kubeliais supjaustytą čioriso dešrą kartu su smulkintu česnaku, sviestu bei čiobreliu. Kepkite 5 minutes, kol apskrus dešra.
* Suberkite smulkintus svogūnus, saldžiąją bulvę, pomidorus ir nuolat maišydami kepkite 10 minučių arba kol suminkštės salžioji bulvė.
* Dubenėlyje išplakite kiaušinius, adžiką, raudonėlį, druską ir pipirus iki vientisos masės.
* Į kepimo indą sudėkite keptas daržoves ir čioriso dešrą. Užpilkite kiaušinio su prieskoniais plakiniu, įdėkite mocarelos sūrio ir kepkite orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje 35 minutes.
* Iškeptą apkepą apiberkite šviežiomis petražolėmis.
* Atvėsusį apkepą laikyti atšaldytą šaldytuve. Suvartoti per 2-3 dienas.