Ingredientai
Juodasis šokoladas
100 g
Burokėlių tyrė
80 g
Graikiškas jogurtas
60 g
Maskarponės sūris
60 g
Vanilės pastos
1 g
Chia sėklos
5 g
Šilauogės
80 g
Žalioji citrina
1 vnt.
Porcijos: 1
Pudingo su burokėlių ir šokolado kremu – unikalus skonis: šiek tiek saldus ir šokoladinis su šilauogėmis. Jis gali sukelti įdomią ir malonią patirtį visiems, kurie mėgsta naujoves desertuose. Pudingas su burokėlių ir šokolado kremu galite į traukti į šventinį valgiaraštį.
Gaminimo eiga
* Ištirpinkite šokoladą dubenėlyje virš verdančio vandens vonelės.
* Sumaišykite šokoladą su burokėlių tyre ir sudėkite į konditerinį maišelį. Jei neturite konditerinių maišelių – nieko tokio, puošdami tiesiog naudokite šaukštą.
* Dubenėlyje sumaišykite maskarponės sūrį, graikišką jogurtą, vanilės pastą, puse šilauogių bei laimo žievelę. Sudėkite į konditerinį maišelį, (jei neturite, ne bėda).
* Į neaukštą stiklinę sudėkite maskarponės ir šilauogių kremą, šokoladą su burokėlių tyre, apibarstykite chia sėklomis, šilauogėmis ir užtarkuokite laimo žievelės.