Ingredientai
TikToke šiuo metu itin populiarus tortilijos sumuštinis su burokėliais – puikus ir greitai pagaminamas patiekalas. Tinkantis visomis progomis, o ir įdarų įvairovė beribė. Tortilijos sumuštinių su burokėliais galima pasigaminti iš anksto – beliks tik apkepti.
Gaminimo eiga
* Dubenėlyje sumaišykite smulkintus svogūnus, čili pipirus, petražoles ir pomidorus. Pagardinkite druska ir pipirais.
* Pakepinkite virtus burokėlius ant griliaus arba keptuvėje, kepimo metu užtepkite balzaminio acto kremo iš visų pusių.
* Pakepkite šoninę iki auksinės rudos spalvos ir supjaustykite smulkiai.
* Sumaišykite jogurtą su raudonėliu ir ištepkite tortiliją. Užtarkuokite čederio ir kietąjį sūrius ir tolygiai juos paskleiskite. Į viena ketvirtį dėkite daržovių salsą, į kitą – šoninę, dar kitą – pjaustytus karamelizuotus burokėlius.
* Sulankstykite tortilijos sumuštinį ir kepkite keptuvėje arba ant griliaus ant vidutinės kaitros, kol išsilydys sūris. Arba iš abiejų pusių po 2 minutes.
* Galima prisidaryti tokių sumuštinių ir esant reikalui pakepti. Laikyti šaldytuve 2–3 dienas nuo pagaminimo.