Mėgstantiems žuvies patiekalus, šis vilkešerio kepsnys taps tikru atradimu. Aromatingas, sultingas patiekalas nepalieka abejingų. Vikešerio kepsnį valgykite šiltą.

Gaminimo eiga

* Į prikaistuvį supilkite vandenį, įdėkite daržovių sultinio kubelį ir bolivinę balandą, užvirkite. Sumažinkite kaitrą ir virkite apie 10 minučių.

* Po 10 minučių įdėkite smulkintus špinatus, kukurūzus ir supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais, jei reikia.

* Keptuvėje ant sviesto kepkite vilkešerį. Ant odos pusės kepkite 4 minutes ir ant kitos pusės – 1 minutę. Išimkite žuvį iš keptuvės.

* Į tą pačią keptuvę supilkite citrinos sultis, užvirkite padažą ir bebaigiant įberkite pjaustytų laiškinių svogūnų.

* Į lėkštę pirmiausia dėkite bolivinės balandos garnyrą, ant viršaus dėkite keptą vilkešerį ir užpilkite viską sviestiniu padažu.

* Atvėsusį patiekalą laikykite šaldytuve, sandariame inde 2-3 dienas.