Ingredientai
Mėgstantiems žuvies patiekalus, šis vilkešerio kepsnys taps tikru atradimu. Aromatingas, sultingas patiekalas nepalieka abejingų. Vikešerio kepsnį valgykite šiltą.
Gaminimo eiga
* Į prikaistuvį supilkite vandenį, įdėkite daržovių sultinio kubelį ir bolivinę balandą, užvirkite. Sumažinkite kaitrą ir virkite apie 10 minučių.
* Po 10 minučių įdėkite smulkintus špinatus, kukurūzus ir supilkite grietinėlę. Pagardinkite druska ir pipirais, jei reikia.
* Keptuvėje ant sviesto kepkite vilkešerį. Ant odos pusės kepkite 4 minutes ir ant kitos pusės – 1 minutę. Išimkite žuvį iš keptuvės.
* Į tą pačią keptuvę supilkite citrinos sultis, užvirkite padažą ir bebaigiant įberkite pjaustytų laiškinių svogūnų.
* Į lėkštę pirmiausia dėkite bolivinės balandos garnyrą, ant viršaus dėkite keptą vilkešerį ir užpilkite viską sviestiniu padažu.
* Atvėsusį patiekalą laikykite šaldytuve, sandariame inde 2-3 dienas.