Ingredientai
Gaminimo eiga
* Apelsinus supjaustykite griežinėliais.
* Į keptuvę berkite 200 g cukraus, tirpdykite, kol taps rudos spalvos, tada suberkite sviestą ir maišykite, kol gausite karamelę.
* Į karamelę keptuvėje guldykite apelsino griežinėlius ir kaitinkite. Apelsino griežinėlius apverskite.
* Į indą berkite miltus, 100 g cukraus, kepimo miltelius, druską, išmaišykite ir atidėkite.
* Į kitą indą dėkite sviestą, pilkite pieną, vanilę ir sausų ingredientų mišinį. Įtarkuokite apelsino žievelės ir maišytuvu viską išsukite.
* Tešlą pilkite į keptuvę ant pravėsusių apelsinų su karamele. Mentele išlyginkite paviršių ir pašaukite keptuvę į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 35 minutėms.
* Iškepusiam pyragui leiskite kelias minutes atvėsti ir uždėję ant viršaus lentutę apverskite keptuvę ir išimkite pyragą. Pjaukite ir mėgaukitės.