Ingredientai
Grietinės
200 g
Dižono garstyčios
40 g
Petražolės
5 g
Citrinos sulčių
15 g
Raudonasis svogūnas
1 vnt.
Chalapos paprika
1 vnt.
Ridikėliai
50 g
„Iki“ pieniškos dešrelės
260 g
Porcijos: 2
Šiems dešrainiams pagaminti užtruksite vos 15 minučių. Jei nemėgstate aštriai, chalapos paprikos nedėkite. Dešrainius patiekite vos juos paruošę.
Gaminimo eiga
* Inde „Iki“ grietinę sumaišykite su dižono garstyčiomis, druska, pipirais, pjaustytomis „Iki“ petražolėmis, išmaišykite.
* Išspauskite citrinos sulčių, išmaišykite ir gautą masę sudėkite į konditerinį maišelį.
* Į gruzdintuvę sudėkite „Iki“ pieniškas dešreles ir kepkite 180 laipsnių oro gruzdintuvėje 10 minučių. Bebaigiant kepti ten pat sudėkite ir sviestines bandeles dešrainiams.
* Į bandelės vidų dėkite dešrelę, išspauskite grietinės padažo, pabarstykite smulkiais svogūno griežinėliais, pjaustytais ridikėliais, paprika ir apibarstykite skrudintais žemės riešutais.