Varškėčių atsisakytų nebent tas, kas jų nėra ragavęs. Na o patiekiami su kvapnia braškių uogiene, jie akimirksniu nukelia į vaikystės virtuvę, kai mama ar močiutė traukdavo juos tiesiai iš keptuvės ir ragindavo nedelsiant valgyti. Patiekdami varškėčius su braškių uogiene papuoškite mėgstamomis uogomis.

Gaminimo eiga

* Dubenyje „Clever“ varškę sutrinkite su „Iki“ kiaušiniais, cinamonu ir cukrumi.

* Į gautą masę įsijokite miltus, suminkykite tešlą.

* Tešlą padalykite į 10 gabaliukų ir iš kiekvieno jų suformuokite maždaug piršto storio blynelius.

* Nuplautas ir nusausintas braškes sutrinkite, supilkite į puodą. Ten pat suberkite cukrų ir kaitindami maišykite, kelias minutes pavirkite.

* Keptuvėje pakaitinkite aliejų ir kepkite varškėčius po kelias minutes iš abiejų pusių, kol įgaus rudai auksinę spalvą.

* Uogienę perkoškite.

* Iškepusius varškėčius dėkite ant popierinio rankšluosčio – pertekliniams riebalams sugerti.

* Patiekdami varškėčius apipilkite braškių uogiene ir papuoškite raudonųjų serbentų uogomis.