Ingredientai
Spalvingas tortas su juodojo šokolado kremu taip ir traukia akį. O kas įdomiausia, kad šį gardų skanėstą paruošti taip paprasta! Tortas su juodojo šokolado kremu puikiai tiks šventiniam stalui.
Gaminimo eiga
* Į indą suberkite cukrų, minkštą sviestą ir išsukite iki vientisos masės.
* Ten pat supilkite išplaktus kiaušinius ir gerai išmaišykite.
*Į masę įsijokite su kepimo milteliais sumaišytus miltus, išmaišykite. Supilkite pieną ir išmaišykite.
* Gautą tešlą supilkite į atsegamą apvalią kepimo formą ir 20 minučių kepkite 170 laipsnių orkaitėje.
* Keksą išimkite iš formos, leiskite atvėsti.
* Atvėsusį keksą perpjaukite skersai per pusę, ant apatinės dalies konditeriniu švirkštu išspauskite juodojo šokolado kremo.
* Uždėkite viršutinę kekso dalį perpjauta puse į viršų. Išspauskite juodojo šokolado kremo.
* Torto viršų dekoruokite spurgomis, apibarstykite pabarstukais.