Kreminė daržovių sriuba paskleis virtuvėje tokius kvapus, kad artimieji susirinks prie stalo ir nekviesti. O kur dar empanadų – pyragėlių su daržovėmis – gardumas. Patikiname – kreminę morkų ir lešių sriubą su empanadomis gaminsite dar ne kartą.

Gaminimo eiga

* Empanadas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į orkaitę – kepkite 22 minutes 180 laipsnių orkaitėje.

* Svogūną smulkiai supjaustykite griežinėliais, morkas – smulkiais kubeliais. Daržoves suberkite į puodą su aliejumi, pakepinkite. Užberkite kario prieskonių, maltos saldžiosios paprikos.

* Ant daržovių supilkite lęšius, išmaišykite ir supilkite daržovių sultinį. Išmaišykite ir leiskite pavirti.

* Bebaigiant virti supilkite kokosų pieną, išmaišykite. Sriubą sutrinkite.

* Kreminę sriubą supilkite į dubenėlį, kuriame patieksite. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio. Puoškite kalendros lapeliais.

* Sriubą patiekite su empanadomis.