Ingredientai
Svogūnas
1 vnt.
Didelės tarkuotos morkos
2 vnt.
Kario prieskoniai
1 a. š.
Malta saldžioji paprika
1 a. š.
Lęšiai
100 g
Daržovių sultinio
500 ml
Kokosų pienas
200 ml
Kietasis sūris
20 g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Empanadas sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir šaukite į orkaitę – kepkite 22 minutes 180 laipsnių orkaitėje.
* Svogūną smulkiai supjaustykite griežinėliais, morkas – smulkiais kubeliais. Daržoves suberkite į puodą su aliejumi, pakepinkite. Užberkite kario prieskonių, maltos saldžiosios paprikos.
* Ant daržovių supilkite lęšius, išmaišykite ir supilkite daržovių sultinį. Išmaišykite ir leiskite pavirti.
* Bebaigiant virti supilkite kokosų pieną, išmaišykite. Sriubą sutrinkite.
* Kreminę sriubą supilkite į dubenėlį, kuriame patieksite. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio. Puoškite kalendros lapeliais.
* Sriubą patiekite su empanadomis.