Ingredientai
Vištienos krūtinėlė
2 vnt.
Raudonasis svogūnas
1 vnt.
Cukinija
60 g
Pomidoras
1 vnt.
Čederio sūris
100 g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Vištienos krūtinėles įpjaukite skersai – pjūvius darykite maždaug kas 2 cm, tik neperpjaukite iki galo.
* Vištieną dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Į gautus plyšius įdėkite čiobrelio šakelių, apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska, pipirais ir kepkite 150 laipsnių orkaitėje 10 minučių.
* Iš iškepusios vištienos išimkite čiobrelius, o į tarpus sudėkite griežinėliais pjaustytų daržovių – svogūno, pomidoro, cukinijos. Pasistenkite į kiekvieną griovelį įdėti kiekvienos daržovės – bus ne tik skanu, bet ir gražu.
* Ant vištienos uždėkite tarkuoto čederio sūrio. Šaukite į orkaitę ir 8 minutes kepkite 220 laipsnių temperatūroje.