Ingredientai
Šalotinis svogūnas
1 vnt.
Krapai
10 g
Vištienos šlaunelės
4 vnt.
Sviestas
50 g
Vištienos sultinys
150 ml
Kietasis sūris
30 g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Į keptuvę įpilkite aliejaus ir sudėkite kepti vištienos šlauneles. Apibarstykite druska ir pipirais. Iškepusią vištieną išimkite iš keptuvės.
* Į tą pačią keptuvę suberkite smulkiai pjaustytą svogūną, įdėkite sviesto, pamaišykite ir kepinkite. Kai svogūnai apkeps, supilkite sultinį, išmaišykite.
* Tada į keptuvę supilkite grietinėlę, pamaišykite. Sudėkite keptą vištieną, uždenkite puodą ir ant nedidelės ugnies troškinkite apie valandą.
* Pabaigoje nukėlę dangtį užtarkuokite kietojo sūrio ir užbarstykite smulkintų krapų.