Šį čiabatos skrebutį su mangų salsa pagaminti itin paprasta, o taip skanu, kad tikrai norėsite tai patirti. Patiekalas suteiks tikrą malonumą, nes jame susilieja kone visi skoniai – saldumas, rūgštumas, aitrumas, sūrumas, kartumas. Čiabatos skrebutį ruoškite tiek pusryčiams, tiek vakarienei.

Gaminimo eiga

* Į indą suberkite smulkiai supjaustytą mangą, „Iki“ čili pipirą, svogūną, užpilkite alyvuogių aliejaus, įberkite druskos, užtarkuokite laimo žievelės, įpilkite laimo sulčių ir viską išmaišykite.

* „Iki“ čiabatos duoną supjaustykite riekelėmis, kurias apkepkite aliejumi pateptoje keptuvėje.

* Ant apskrudintos riekelės dėkite mangų salsos, o ant viršaus uždėkite porą šaukštelių maskarponės sūrio.

* Skrebučius puoškite šviežio baziliko lapeliais. Galiausiai apšlakstykite balzaminio acto kremu.