Ingredientai
Ruošiatės vakarėliui, iškylai ar filmų vakarui, – gaminkite takus su krevetėmis. Nuostabaus skonio gaivus užkandis yra tai, ko jums reikia. Takai su krevetėmis puikiai tinka ir šventiniam stalui.
Gaminimo eiga
* Iš tortilijos žiedu išspauskite tris apskritimus. Juos apkepkite keptuvėje ant aliejaus iš abiejų pusių. Bebaigiant kepti sulenkite perpus. Perkelkite ant popierinio rankšluosčio, kad nutekėtų riebalai.
* Į sausą keptuvę suberkite krevetes, pagardinkite druska, pipirais ir kepkite iš abiejų pusių. Bebaigiant kepti įdėkite sviestą, smulkintas česnako skilteles, pamaišykite.
* Užtarkuokite laimo žievelės, išspauskite laimo sulčių. Pamaišykite.
* Į takus dėkite smulkiai pjaustytų salotų, porą krevečių, kelis griežinėlius marinuotų svogūnų, palaistykite saldžiarūgščiu padažu. Ant viršaus užtarkuokite kietojo sūrio ir patiekite su laimo skiltele.