Nesvarbu, kur rengsite vakarėlį – namuose ar gamtoje – be dešrainių su dešrelėmis neapsieisite. Juos paruošti itin paprasta ir greita. Dešrainius patiekite iškart.

Gaminimo eiga

* Virtas kepamąsias dešreles „Iki“ „Grill party“ dėkite ant įkaitinto grilio ir apkepkite.

* Tokiu pat būdu iš abiejų pusių apkepkite ir dešrainio bandeles. Perkelkite į lėkštę.

* Svogūną sutarkuokite griežinėliais, pagardinkite druska, pipirais, ant viršaus išspauskite laimo sulčių, užberkite smulkintų krapų ir išmaišykite.

* Majonezą sumaišykite su garstyčiomis, tarkuota citrinos žievele ir 0,25 citrinos sultimis.

* Į įpjautą dešrainio bandelę dėkite šaukštą svogūnų pagardo, dešrelę ir apšlakstykite „Iki“ „Grill party“ kečupu bei majonezu, užbarstykite traškių svogūnų ir skanaukite.