Ingredientai
Kiaušinis
1 vnt.
Šaltas vanduo
100 ml
Miltų
150 g
Kepimo milteliai
1 a. š.
Smidrai
200 g
Citrina
1 vnt.
„Grill party“ šamo filė
200 g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
* Kiaušinį išplakite su vandeniu ir išmaišykite su išsijotais miltais, kepimo milteliais, pipirais ir druska.
* Smidrus, nulaužę medėjančią dalį, apšlakstykite aliejumi, pagardinkite pipirais ir išmaišykite.
* Smidrus kepkite amt įkaitinto grilio. Ten pat apkepkite ir perpus perpjautą citriną. Viską atidėkite į šoną.
* „Iki“ „Grill party“ šamo filė jau supjaustyta gabaliukais, tad belieka apvolioti miltuose, tada – paruoštoje tešloje ir kepti ant grilio. Kepkite iš visų pusių.
* Keptą šamo filė patiekite su smidrais ir apkeptomis citrinomis puselėmis.