Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Citrina
Citrina
39 receptai
Reikia pasistengti
45 min.
Salotos su vištiena ir granatais – ne tik skanu, bet ir sveika!
Lengvai paruošiamas
40 min.
Dorada su keptomis daržovėmis orkaitėje – išskirtinio aromato ir skonio patiekalas
Reikia pasistengti
15 min.
Šamo filė kepsniai su žirniais – nepakartojamas patiekalas pietums ar vakarienei
Reikia pasistengti
20 min.
Kepta lašiša su daržovėmis – pats vasariškiausias patiekalas
Lengvai paruošiamas
40 min.
Salotos su lašiša – labai gardžios
Reikia pasistengti
25 min.
Kepta jūrinė lydeka – toks patiekalas nepadarytų gėdos ir restoranui
Reikia pasistengti
30 min.
Šamo filė tešloje – puikus receptas žuvies mėgėjams
Reikia pasistengti
1 val. 35 min.
Obuolių pyragas – labai gardus
Lengvai paruošiamas
40 min.
Lašiša su smidrais – ir pietums, ir vakarienei
Reikia pasistengti
40 min.
Rikotos sūrio pyragas – dieviškas desertas, kuriam tereikia vos kelių ingredientų
Reikia pasistengti
10 min.
Tortilijų suktinukai su rūkyta lašiša – puikus užkandis jūsų stalui
Reikia pasistengti
20 min.
Salotos su lydeka – ir šventėms, ir kasdienai
Reikia pasistengti
15 min.
Karpis – traškus ir sultingas kepsnys
Reikia pasistengti
08 min.
Menkės suvožtinis su totorišku padažu – bus labai skanu ir sotu
Lengvai paruošiamas
35 min.
Įdarytas upėtakis – taip gardžiai paruošti pasiseks ir virtuvės naujokui
Reikia pasistengti
30 min.
Sezamų traškučiai su tuno užtepėle – gardūs vieno kąsnio užkandžiai
Reikia pasistengti
Trijų Karalių pyragas – atsisveikinimui su žiemos šventėmis
Lengvai paruošiamas
Kepta lašiša – užtruksite vos 15 minučių!
Reikia pasistengti
Kaip paruošti krevetes: užtruksite vos 10 minučių
Reikia pasistengti
Tiršta, mišku kvepianti voveraičių sriuba
Reikia pasistengti
Citrininis keksas su aguonomis be glitimo
Reikia pasistengti
30 min.
Menkė su lęšiais – itin maistingas patiekalas pietums ar vakarienei
Reikia pasistengti
Bruschetta su silke ir marinuotais burokėliais
Reikia pasistengti
2 val.
Obuolių pyragas
Reikia pasistengti
30 min.
Kepti obuoliai su varškės kremu
Reikia pasistengti
30 min.
Vasarinė baltos mišrainės versija su neatsivalgomu padažu
Reikia pasistengti
30 min.
Visus pavergsiantys bulviniai blynai
Reikia pasistengti
25 min.
Skaniausia brusketa su voveraitėmis ir burata
Reikia pasistengti
25 min.
Sočios ir traškios voveraičių salotos su pupelių padažu
Reikia pasistengti
Neatsivalgomas desertas, kuris kvepia Palanga
Reikia pasistengti
30 min.
Greitai pagaminami naminiai „spring rolls“
Reikia pasistengti
1 val.
Sočios, bet gaivios jautienos salotos pagal Alfą Ivanauską
Reikia pasistengti
1 val.
Orkaitėje keptas karpis su daržovėmis
Reikia pasistengti
1 val.
Įdarytas amūras
Reikia pasistengti
20 min.
Gvakamolė su pupelėmis
Patyrusiems
2 val.
NAUJIENA: trilitriniame stiklainyje kepti šašlykai
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Manų kruopų ir rikotos apkepas
Patyrusiems
Varškės vyniotinis su špinatais ir lašiša
Patyrusiems
Kepta višta su česnaku ir rozmarinais
Įkelti daugiau receptų