Ingredientai
Gaminimo eiga
* „Iki ūkis“ bulves nulupkite, supjaustykite gabaliukais, suberkite į puodą ir virkite 15 minučių.
* Į indą sudėtus „Iki“ kiaulienos šonkaulius „Grill party“ supjaustykite gabalais ir aptepkite adžika padažu, apibarstykite granuliuotu česnaku, kumino sėklomis, pagardinkite druska bei pipirais. Kitą šonkaulių pusę taip pat ištepkite adžikos padažu.
* Šonkaulius užpilkite vištienos sultiniu, uždenkite folija ir kepkite 150 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 2 valandas.
* Nuo išvirusių bulvių nupilkite vandenį, pridėkite „Iki“ sviesto, įpilkite pieno, pagardinkite druska, pipirais, įpilkite vištienos sultinio ir sutrinkite iki vientisos masės.
* Iškepusius šonkaulius dėkite ant įkaitinto grilio ir apkepkite iš abiejų pusių. Kepdami dar aptepkite nuo keptų šonkaulių susidariusiu padažu.
* Į lėkštę dėkite bulvių košės, ant šios užpilkite nuo keptų šonkaulių susidariusio padažo ir uždėkite šonkauliukų. Apibarstykite smulkintu laiškiniu svogūnu ir patiekite.