Ingredientai
Porcijos: 2
Vištienos kepsneliai su naminiu padažu – dar vienas patiekalas grilio vakarėliui. Paruošti labai paprasta, kaip ir naminį padažą – jo receptu dalijasi virtuvės šefai Paulius Lenkšas ir Pavels Matveks. Vištienos kepsneliai su naminiu padažu gardūs ir karšti, ir atvėsę.
Gaminimo eiga
* „Iki“ „Grill party“ vištienos šlaunelių mėsą supjaustykite mažesniais gabaliukais.
* Vištieną pamirkykite kiaušinio plakinyje, tada – džiūvėsėliuose.
* Grilį patepkite aliejumi ir ant jo kepkite vištieną iš visų pusių.
* Kol vištiena kepa, paruoškite padažą – majonezą sumaišykite su dižono garstyčiomis, kečupu ir sūdytais žemės riešutais.
* Patiekimui į lėkštę įdėkite salotų lapų, o ant jų – iškepusius vištienos gabaliukų. Užtarkuokite ant viršaus kietojo sūrio ir skanaukite su paruoštu padažu.