Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Česnako
Česnako
1589 receptai
Reikia pasistengti
1 val.
Šnicelis – tikrai norėsite pakartoti
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Lazanija – skaniau nebūna
Reikia pasistengti
25 min.
Rūgštynių sriuba – praturtinkite organizmą vitaminais ir mikroelementais
Reikia pasistengti
1 val.
Kebabai su vištiena ir sūriu – patys skaniausi
Reikia pasistengti
30 min.
Vištienos kepsneliai – traškūs ir labai gardūs
Reikia pasistengti
30 min.
Cukinijų mišrainė žiemai – tikras gardumėlis!
Reikia pasistengti
40 min.
Traškūs cukinijų blyneliai – norėsite dar ir dar
Reikia pasistengti
15 min.
Burokėlių lapkočių sriuba – tikras vitaminų šaltinis
Lengvai paruošiamas
1 val.
Kepta duona su rūkytomis kiaulės ausimis ir sūriu
Reikia pasistengti
25 min.
Bulviniai vafliai – kitokia mėgiamo patiekalo variacija
Reikia pasistengti
20 min.
Tofu ir daržovių troškinys saldžiarūgščiame padaže – norėsite pakartoti
Lengvai paruošiamas
20 min.
Cukinijų blyneliai su varškės sūriu – purūs ir labai skanūs
Reikia pasistengti
10 min.
Gaspačio sriuba su agurkais – pravers viena gudrybė, kaip karštą dieną patiekalą padaryti dar gaivesniu
Lengvai paruošiamas
10 min.
Gaivios krevečių salotos su avokadu – paruošite greitai ir labai lengvai
Reikia pasistengti
45 min.
Trinta keptų pomidorų sriuba – neabejotinai kartosite
Lengvai paruošiamas
10 min.
Balti šaltibarščiai su ridikėliais – ir sotu, ir gaivina
Lengvai paruošiamas
20 min.
Pomidorų sriuba – šalta, gaivi ir soti
Reikia pasistengti
10 min.
Kopūstų salotos su riešutų padažu – tikras vasaros gardumas
Reikia pasistengti
40 min.
Lašiša orkaitėje – tokia gardi, kad net pirštus nulaižysite
Reikia pasistengti
40 min.
Trinta pievagrybių sriuba su kepta šonine – šiam skoniui ir aromatui negalima atsispirti
Lengvai paruošiamas
20 min.
Lietuviškas patiekalas: šalta česnakinė sriuba – vienas malonumas tokią valgyti šiltą dieną
Reikia pasistengti
30 min.
Makaronai su vištiena – receptas tiesiai iš Italijos
Reikia pasistengti
Ukrainietiški barščiai – autentiškas receptas
Lengvai paruošiamas
45 min.
Čeburekų tešlos receptas – minkštumo suteikia kefyras
Reikia pasistengti
30 min.
Korėjietiškai paruošti kopūstai kimčiai dar nė vieno nenuvylė
Reikia pasistengti
1 val.
Lazanija – mėgausitės iki paskutinio šaukšto
Lengvai paruošiamas
45 min.
Vištienos filė, troškinta česnakiniame grybų padaže – dieviškai skanu!
Reikia pasistengti
Tortilijos su faršu – dėmesio vertas patiekalas
Reikia pasistengti
2 val.
Plovas – klasikinį receptą paįvairins vienas netikėtas ingredientas
Reikia pasistengti
50 min.
Balandėliai: Vaida Kurpienė siūlo pasigaminti skanesnį ir sveikesnį jų variantą
Reikia pasistengti
45 min.
Kiaulienos suktinukai sluoksniuotoje tešloje – verti dėmesio
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.
Charčio sriuba – mėgstantiems sočiau ir aštriau
Reikia pasistengti
2 val.
Guliašas: išbandykite šį vengrišką receptą
Reikia pasistengti
40 min.
Švilpikai – skaniausi, kol karšti
Reikia pasistengti
1 val.
Kitokie cepelinai – kepkite juos orkaitėje
Reikia pasistengti
1 val.
Lęšių sriuba – patiks ne tik veganams, bet ir mėsos mėgėjams
Lengvai paruošiamas
45 min.
Grikių kotletai, kuriems sunku atsispirti
Reikia pasistengti
50 min.
Vištiena kinietiškai – norėsite dar ir dar
Reikia pasistengti
40 min.
Čili troškinys – mėgausitės iki paskutinio šaukšto
Reikia pasistengti
50 min.
Cezario salotos: nuostabaus patiekalo paslaptis – ypatingas padažas
Įkelti daugiau receptų