Bulvinius vaflius galima valgyti vienus, o galima patiekti kaip garnyrą. Žinoma, skaniausi – karšti. Bulvinius vaflius noriai ragaus ir vaikai.

Gaminimo eiga

1. Ant vidutinės ugnies keptuvėje ištirpinkite sviestą, smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite jį kartu su smulkintu česnaku apie 5-7 minutes.

2. Tuo metu įkaitinkite vaflinę blynų keptuvę. Dubenyje sumaišykite trintas bulves, svogūnų ir česnakų mišinį, sudėkite ir gerai išmaišykite miltus, įmuškite kiaušinius, pagardinkite prieskoniais.

3. Samčiu kabinkite bulvinių vaflių blynų tešlą ir dėkite ją į šiek tiek sviestu ar aliejumi pateptą vaflinių blynų keptuvę, suspauskite ir kepkite iki blynas įgaus švelniai auksinę spalvą arba apie 3-5 minutes.

Skanaus!

Receptu dalijasi „Lidl“.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai