Ingredientai
trintų bulvių
400
g
svogūno
1
vnt.
sviesto
2
v. š.
smulkinto česnako
1
v. š.
miltų
4
v. š.
kiaušinių
2
vnt.
druskos ir pipirų
žiupsnelis
Porcijos: 4
Bulvinius vaflius galima valgyti vienus, o galima patiekti kaip garnyrą. Žinoma, skaniausi – karšti. Bulvinius vaflius noriai ragaus ir vaikai.
Gaminimo eiga
1. Ant vidutinės ugnies keptuvėje ištirpinkite sviestą, smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite jį kartu su smulkintu česnaku apie 5-7 minutes.
3. Samčiu kabinkite bulvinių vaflių blynų tešlą ir dėkite ją į šiek tiek sviestu ar aliejumi pateptą vaflinių blynų keptuvę, suspauskite ir kepkite iki blynas įgaus švelniai auksinę spalvą arba apie 3-5 minutes.
Skanaus!
Receptu dalijasi „Lidl“.