Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Jautienos sultinys
Jautienos sultinys
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
30 receptai
Reikia pasistengti
2 val.
Guliašas: išbandykite šį vengrišką receptą
Reikia pasistengti
Čili sriuba: itin tinka šaltoką ir vėjuotą dieną
Reikia pasistengti
25 min.
Ramenų sriuba su jautiena – gardi, soti ir šildanti
Reikia pasistengti
Prancūziška svogūnų sriuba – viena gardžiausių
Reikia pasistengti
Aitrioji sriuba – ir soti, ir šildanti
Reikia pasistengti
Zrazai – restoranas dalijasi patiekalo, kokį ruošdavo XIX a. Lietuvos dvaruose, receptu
Reikia pasistengti
Jautienos troškinys – sotiems pietums
Reikia pasistengti
25 min.
Japoniška ramenų sriuba su jautiena – galite pasigaminti ir patys
Reikia pasistengti
1 val.
Viskas viename – itin sotus Piemenų pyragas
Reikia pasistengti
1 val.
Švediškų kukulių receptas
Lengvai paruošiamas
1 val.
Marokietiškas jautienos troškinys
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Balandėlių troškinys
Patyrusiems
1 val. 20 min.
Azerbaidžianietiškas plovas
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Dzūkiški barščiai
Lengvai paruošiamas
55 min.
Švediški mėsos KUKULIAI
Reikia pasistengti
25 min.
Greita ir soti moliūgų sriuba
Reikia pasistengti
1 val.
Estiška sriuba su mėsos kukuliais
Reikia pasistengti
1 val. 55 min.
Senovinis guliašas - kaip pas močiutę
Reikia pasistengti
1 val.
Legendinė prancūziška svogūnų sriuba
Reikia pasistengti
Jautienos troškinys su juoduoju šokoladu
Reikia pasistengti
3 val.
Britų virtuvės pasididžiavimas – ėriukų blauzdelės
Reikia pasistengti
Druskoje kepta jautiena su svogūnų padažu
Reikia pasistengti
30 min.
Traškūs mėsos kukuliai su garstyčių padažu
Reikia pasistengti
1 val.
Vokietijos Hamelno miesto istorinis patiekalas - „žiurkių uodegos”
Reikia pasistengti
1 val.
Hamburgo ungurio sriuba
Reikia pasistengti
Maistingoji Gyuniku Ramen sriuba
Lengvai paruošiamas
30 min.
„Siurprizas lėkštėje“: kiniškos vištienos tulpės „Ziran“
Reikia pasistengti
1 val.
Aštrus jautienos troškinys
Reikia pasistengti
Aštri pomidorų sriuba
Reikia pasistengti
Burokėlių sriuba su fetos sūriu