Ingredientai
Konservuotos pupelės
400 g
Didesnių svogūnų
1 vnt.
Česnako
2 skiltelė
Čili pipirai
1 vnt.
Pomidorų padažo
2 šaukštas
Vorčesterio padažas
2 šaukštas
Tabasko padažo (pagal skonį)
1 šaukštelis
Fermentinis sūris
50 g
Porcijos: 6
Gaminimo eiga
Keptuvėje apie 10 minučių pakepinkite jautienos faršą. Tada į keptuvę dėkite smulkiai supjaustytus svogūnus ir pakepinkite dar 5 minutes. Konservuotus pomidorus sumalkite arba perkoškite per sietelį ir pilkite į puodą, kuriame virsite sriubą.
Smulkiai supjaustykite papriką, česnaką ir suberkite į tą patį puodą. Ten pat sudėkite ir pakepintą jautienos faršą, svogūnus, konservuotas raudonąsias pupeles.
Viską gerai išmaišykite, jei reikia, įpilkite vandens. Troškinant įpilkite pomidorų ir kitus padažus, suberkite prieskonius. Puodą uždenkite dangčiu ir virkite dar 10 minučių. Sriuba patiekiama su smulkiai tarkuotu sūriu ir česnakine bandele.