Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Kajeno pipirai
Kajeno pipirai
28 receptai
Reikia pasistengti
15 min.
Traškūs svogūnų žiedai – mėgausitės iki paskutinio kąsnio
Reikia pasistengti
45 min.
Plovas kitaip – vištienos <em>jambalaya</em>
Reikia pasistengti
30 min.
Grilyje keptos dorados
Reikia pasistengti
1 val.
Vištienos kebabas
Reikia pasistengti
1 val.
Kaip namuose pagaminti pomidorų padažą
Reikia pasistengti
40 min.
Žuvies kijevo kotletai
Reikia pasistengti
20 min.
Krevetės su medaus ir aitriųjų paprikų padažu
Reikia pasistengti
Tailandietiški kiaulienos iešmeliai
Reikia pasistengti
3 val.
Britų virtuvės pasididžiavimas – ėriukų blauzdelės
Reikia pasistengti
GARDU: aštrus čigoniškas troškinys
Reikia pasistengti
1 val.
Viščiukas kario padaže
Reikia pasistengti
30 min.
Lieknėjantiems: Jurgitos žiedinių kopūstų blyneliai su mocarelos sūriu
Lengvai paruošiamas
30 min.
Grilyje keptos gardžiai marinuotos dorados
Reikia pasistengti
Štai koks turi būti tikras kebabas!
Reikia pasistengti
40 min.
Česnakinė prancūziškos duonos sriuba
Reikia pasistengti
1 val.
Vokietijos Hamelno miesto istorinis patiekalas - „žiurkių uodegos”
Reikia pasistengti
30 min.
Žiedinių kopūstų, lazdynų riešutų ir avokadų salotos su cinamoniniu užpilu
Reikia pasistengti
50 min.
Keptų pomidorų sriuba
Reikia pasistengti
40 min.
Gurmaniška krabų sriuba
Reikia pasistengti
1 val.
Žuvies troškinys Boullabaise
Reikia pasistengti
6 val.
Aštrūs riešutukai
Reikia pasistengti
1 val.
Aštrus jautienos troškinys
Reikia pasistengti
20 min.
Labai greitai pagaminama itališka duona „Focaccia“
Reikia pasistengti
Universalus padažas
Reikia pasistengti
2 val.
Sūrio blyneliai su pomidorų padažu
Reikia pasistengti
30 min.
Keptos bulvės meksikietiškai
Reikia pasistengti
Gaspačas su braškėmis
Reikia pasistengti
20 min.
Šiltos grybų ir špinatų salotos
Įkelti daugiau receptų