Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Malta mėsa
Malta mėsa
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
34 receptai
Reikia pasistengti
1 val. 05 min.
Įdaryti makaronai – visos skardos patiekalas visai šeimai
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Cepelinai orkaitėje – kitoks būdas pagaminti mėgiamą patiekalą
Reikia pasistengti
1 val.
Maltos mėsos ir kopūstų apkepas – itin sotus patiekalas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.
Piemenėlių pyragas – vienos skardos patiekalas pietums ar vakarienei
Reikia pasistengti
40 min.
Čeburekai – pagal šį receptą išeina patys nuostabiausi
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Turkiški „balandėliai“ – sotūs ir be proto gardūs pietūs
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Balandėliai – kepkite juos orkaitėje
Reikia pasistengti
Prie visko ir visur tinkantis liulia kebabas – nustebsite, kaip paprasta jį pasigaminti
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.
Klasikinė lazanija, kuri Italiją perkels ant jūsų stalo
Lengvai paruošiamas
1 val.
ATRADIMAS: mėsos ir bulvių kotletai
Reikia pasistengti
50 min.
Ryžiais ir faršu įdaryti baklažanai
Lengvai paruošiamas
1 val.
Maltos mėsos vyniotinis su sūriu
Reikia pasistengti
30 min.
Aštrios TEX MEX tortilijos
Reikia pasistengti
50 min.
Spagečių ir faršo „keksiukai“
Reikia pasistengti
25 min.
Mėsainis su aitriosiomis paprikomis
Reikia pasistengti
30 min.
GARDUMĖLIS: tinginių čeburekai
Reikia pasistengti
1 val.
SOTU: gardusis maltos mėsos apkepas
Reikia pasistengti
1 val.
Bulvių ir maltos mėsos sukučiai
Lengvai paruošiamas
40 min.
Maltos mėsos kebabai su jogurto ir mėtų padažu
Reikia pasistengti
1 val.
Kotletai su daržovėmis ir garstyčių padažu
Reikia pasistengti
50 min.
Maltos mėsos ir baklažanų apkepas
Reikia pasistengti
30 min.
Kukurūzų traškučiai su malta mėsa ir ryžiais
Reikia pasistengti
15 min.
Kukurūzų traškučių užkanda
Reikia pasistengti
1 val.
Netikras Zuikis
Reikia pasistengti
1 val.
Orkaitėje kepti kotletai
Reikia pasistengti
1 val.
Lietuviški balandėliai
Reikia pasistengti
30 min.
Koldūnai su saldžiu aitriųjų paprikų padažu
Reikia pasistengti
Orkaitėje kepti kotletai
Lengvai paruošiamas
1 val. 20 min.
Cukinijos ir faršo apkepas
Reikia pasistengti
Ugninis maltos mėsos troškinys
Reikia pasistengti
2 val.
Įdaryti burokėliai
Reikia pasistengti
1 val.
YPATINGA: bulviniai Kėdainių blynai
Reikia pasistengti
1 val. 25 min.
Netikras zuikis su džiovintais baravykais
Reikia pasistengti
1 val.
Maltos mėsos vyniotinis su sūriu