Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Sausos mielės
Sausos mielės
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
80 receptai
Reikia pasistengti
2 val.
Krafinas – šiuolaikinė Velykų bobos alternatyva
Reikia pasistengti
1 val. 35 min.
Vokiški riestainiai „pretzels“ – puikus pasiūlymas pusryčiams
Reikia pasistengti
30 min.
Blynų trikampėliai – gaminkite su kokiu tik norite įdaru
Lengvai paruošiamas
1 val.
Naminė duonos gira – gersite jau po paros
Reikia pasistengti
45 min.
Mieliniai blynai – gardesnių nebūna!
Reikia pasistengti
2 val. 10 min.
Mielinės spurgos su braškėmis ir maskarpone kremu – neliks akimirksniu
Reikia pasistengti
1 val. 25 min.
Mielinės varškės spurgytės su cukrumi ir cinamonu – neatsivalgomos
Reikia pasistengti
2 val.
Kalėdinė duona – pati mėgiamiausia
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.
Spurgos – itin purios ir minkštos: nereikės kepti aliejuje
Reikia pasistengti
1 val.
Chačapuris su vištiena – nustebinkite artimuosius ir svečius
Reikia pasistengti
40 min.
Senoviniai rageliai su uogiene – niekas negalės atsisakyti
Reikia pasistengti
1 val.
Ukrainietiškas mielinis pyragas „Pagach“, įdarytas bulvėmis arba kopūstais
Reikia pasistengti
1 val.
Vaflių tešlos receptas: šie belgiški skanėstai visus nuginkluoja
Lengvai paruošiamas
30 min.
Mieliniai blynai su morkomis – dar minkštesni ir gardesni
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Belgiški vafliai – visada pasiseks!
Reikia pasistengti
3 val.
Bandelės su cinamonu – minkštos, kvapios ir labai gardžios
Reikia pasistengti
1 val.
Beigeliai – paįvairinkite pusryčių stalą
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Riestainiai – lyg tiesiai iš mugės
Reikia pasistengti
3 val. 10 min.
Balta kvietinė Kūmos duona – visada sulaukia komplimentų
Reikia pasistengti
Cinamoninės bandelės: purios ir minkštos – tokių dar neragavote
Reikia pasistengti
Kūčiukai: nepamainomas švenčių atributas
Reikia pasistengti
1 val. 20 min.
Bananų duona: mėgausis visi šeimos nariai
Reikia pasistengti
Samosos – šiems burnoje tirpstantiems traškiems pyragėliams su gardžiai aštria avinžirnių pasta sunku atsispirti
Reikia pasistengti
Traškioji fokačijos pica – puikus patiekalas pietums ar vakarienei
Reikia pasistengti
Prancūziškas batonas – patikėkite, nėra sudėtinga išsikepti patiems
Reikia pasistengti
1 val. 40 min.
Traškiosios užkandinės duonelės
Reikia pasistengti
45 min.
Neatsivalgomi, taškuotieji blynai, kuriems nereikės kiaušinių pagal Alfą Ivanauską
Reikia pasistengti
1 val.
Sausainiai „Hamantašen“
Reikia pasistengti
1 val.
Mieliniai kepiniai – riestė su aguonomis
Reikia pasistengti
20 min.
Kūčiukai per 1 min.
Reikia pasistengti
2 val.
Kūčiukų receptas: išsikeps net ir nemokantys gaminti
Patyrusiems
3 val. 20 min.
Klasikinis itališkas pyragas Panettone
Reikia pasistengti
40 min.
Viso grūdo kūčiukai sveikuoliams
Reikia pasistengti
1 val.
Naminiai kūčiukai – patys gardžiausi
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Pyragas ŠIRŠIŲ LIZDAS
Reikia pasistengti
1 val.
Naminiai BELIAŠAI
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
SKANUMĖLIS: graikiškos spurgytės
Reikia pasistengti
50 min.
Velykinis mielinis Zuikis Puikis
Reikia pasistengti
50 min.
Kaip namuose išsikepti gardų BATONĄ
Patyrusiems
1 val.
ATRADIMAS: česnakinės mielinės bandelės
Įkelti daugiau receptų