Ingredientai
Šiltas pienas
300 ml
Šiltas vanduo
100 ml
Kiaušiniai
2 vnt.
Cukrus
2 a. š.
Druska
0.5 v. š.
Sausos mielės
1 a. š.
Augalinis aliejus
3 v. š.
Miltai
250 g
Porcijos: 3
Tokiais netikėtais blynų trikampėliais dalijasi Sonata Stupurienė, mėgstanti patiekalus pateikti patraukliai ir išradingai. Šių blynų tešla – lyg lietinių. Blynų trikampėlių įdarą rinkitės pagal skonį – mėsos, varškės, grybų ar uogų.
Gaminimo eiga
Viską sumaišyti kaip lietiniams blynams.
Kepti tik vieną pusę, nes kita pusė turi likti lipnesnė – kad gražiai susiklijuotų šonai.
Įdarą gaminkite pagal norą – mėsos, varškės ar kitokį. Įdarą dėti į blyno vidurį, o jo kraštus suklijuoti – lyg formuojant pyragėlį.