Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Ingredientai
Kadagių uogos
Kadagių uogos
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
25 receptai
Reikia pasistengti
30 min.
Silkė pataluose – visada pasiseks
Reikia pasistengti
2 val. 40 min.
Pats skaniausias kepenų pašteto paruošimo būdas
Lengvai paruošiamas
1 val. 10 min.
Kaimiška perlinių kruopų sriuba
Reikia pasistengti
30 min.
Slyviniai pomidorai ypatingame marinate
Lengvai paruošiamas
3 val.
Kaip skaniai išvirti liežuvį
Reikia pasistengti
Marinuoti pievagrybiai
Reikia pasistengti
20 min.
Rauginti agurkai – patys skaniausi
Reikia pasistengti
30 min.
Tradicinė silkė ypatingame marinate
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Aštrus jautienos troškinys
Reikia pasistengti
Jautienos kepsnys ir kalėdiniu vynu pagardintas daržovių troškinys
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Silkė pataluose šventėms
Lengvai paruošiamas
2 val.
Šaltiena su daržovėmis ir spanguolėmis
Reikia pasistengti
40 min.
Žirnių košė su spirgučiais
Reikia pasistengti
55 min.
Senoviniai barščiai su šonine
Reikia pasistengti
50 min.
Kaimiška grybienė
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
SOTU ir SVEIKA: troškinys su jautiena
Reikia pasistengti
30 min.
Marinuoti česnakai su rozmarinais
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Patobulintas žemaitiškas šiupinys
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Žemaitiškas šiupinys
Reikia pasistengti
30 min.
Vasariška silkė su apelsinais
Reikia pasistengti
2 val.
Gurmaniškas močiutės troškinys Šv. Kalėdoms
Reikia pasistengti
3 val.
Britų virtuvės pasididžiavimas – ėriukų blauzdelės
Lengvai paruošiamas
10 min.
Lašiša, marinuota su pipirais
Reikia pasistengti
2 val.
Serbiška pupelių sriuba
Reikia pasistengti
30 min.
Skumbrė su serbentais