Kategorijos
Ieškoti pagal ingredientą
Ieškoti
Receptai
Patiekalo rūšis
Miltiniai patiekalai
Miltiniai patiekalai
Filtravimas ir rikiavimas
Gaminimo trukmė
Gaminimo trukmė
10 min.
300 min.
Pasirinkti
Sudėtingumas
Sudėtingumas
Lengvai paruošiamas
Reikia pasistengti
Patyrusiems
Pasirinkti
Ingredientai
Ingredientai
Varškė
Vištiena
Obuoliai
Moliūgai
Bulvės
Pomidorai
Cukinija
Kopūstai
Agurkai
Makaronai
Sūris
Burokėliai
Lašiša
Kiaulienos faršas
Jautienos faršas
Vištienos faršas
Uogos
Grybai
Silkė
Žuvis
Šokoladas
Juodasis šokoladas
Kiaušiniai
Pienas
Duona
Ledai
Čili
Mielės
Sviestas
Pasirinkti
Rūšiuoti pagal
Rūšiuoti pagal
Naujausi viršuje
Greičiausi viršuje
Geriausiai įvertinti viršuje
Pasirinkti
706 receptai
Reikia pasistengti
25 min.
Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su pievagrybiais – visada pasiteisina
Reikia pasistengti
30 min.
Medučio vyniotinis: skonis – kaip legendinio medučio pyrago
Reikia pasistengti
35 min.
Lašišos pyragas su špinatais – skanus ir karštas, ir šaltas
Reikia pasistengti
30 min.
Aromatingas guliašas su porais ir morkomis – bus labai sotu
Reikia pasistengti
1 val.
Varškės pyragas – jam tikrai neliksite abejingi
Lengvai paruošiamas
Tortilijų suktinukai su kiaulienos kumpiu – puikiai tiks išvykai ar vakarėliui
Lengvai paruošiamas
Sumuštiniai su kumpiu ir daržovėmis – tiks ir pusryčiams, ir iškylai
Reikia pasistengti
30 min.
Virtinukai su bulvėmis – iš ukrainiečių virtuvės atkeliavęs receptas
Lengvai paruošiamas
Makaronai su sūriu ir pievagrybiais – nesudėtinga paruošti, o kaip gardu!
Lengvai paruošiamas
Lavašo suktinukai su lašiša ir kiaušiniu – ir šventei, ir kasdienai
Lengvai paruošiamas
Vieno kąsnio užkandžiai su silke – puikiai subalansuotas skonis
Reikia pasistengti
20 min.
Morkų sausainiai su kreminiu sūriu – juos galite gaminti dviem būdais
Reikia pasistengti
50 min.
Begliutenė duona – skani ir palanki figūrai
Reikia pasistengti
15 min.
Užkandis su tunu – ir skanu, ir patraukliai atrodo
Reikia pasistengti
2 val.
Vištienos pyragas – ir kasdienai, ir šventiniam stalui
Reikia pasistengti
1 val.
Pistacijų pyragas, kuris sužavės net pačius išrankiausius saldumynų mėgėjus
Reikia pasistengti
1 val.
Daržovių ir rikotos tartaletė – greita ir labai skanu
Reikia pasistengti
40 min.
Daržovių pyragas su portobelo grybais – skanus ir šiltas, ir šaltas
Patyrusiems
1 val.
Šokoladinė babka – kruasano ir mielinės pynės hibridas
Lengvai paruošiamas
15 min.
Krepšeliai su lašiša – kiekvienai šventei
Reikia pasistengti
45 min.
Varškės sausainiai „Zuikučiai“ – tikras Velykų atributas
Reikia pasistengti
2 val.
Krafinas – šiuolaikinė Velykų bobos alternatyva
Lengvai paruošiamas
10 min.
Užkandžiai su šprotais – pirmieji dings nuo stalo
Reikia pasistengti
1 val.
Migdolinis varškės pyragas su obuoliais, slyvomis ir šilauogėmis
Reikia pasistengti
1 val. 35 min.
Vokiški riestainiai „pretzels“ – puikus pasiūlymas pusryčiams
Reikia pasistengti
1 val.
Eklerai su varškės kremu – prancūziškas skonis lietuviškoje virtuvėje
Reikia pasistengti
1 val. 10 min.
Angelo ašara – legendinis pyragas kiekvienai šventei
Reikia pasistengti
1 val.
Mėsos pyragas – tinka ir prie sultinio, ir prie arbatos puodelio
Reikia pasistengti
30 min.
Blynų trikampėliai – gaminkite su kokiu tik norite įdaru
Reikia pasistengti
45 min.
Varškiniai žagarėliai – iš išorės traškūs, minkšti viduje
Reikia pasistengti
40 min.
Grikių blyneliai su varške – sotiems ir sveikiems pusryčiams
Reikia pasistengti
Skylėti blynai – ir gardu, ir pažiūrėti gražu
Reikia pasistengti
Varškės spurgos – purios kaip pas mamą
Reikia pasistengti
30 min.
Lietiniai blynai – su paukštiena ir daržovėmis
Reikia pasistengti
30 min.
Kuršėnų vyniotinis – nuostabus desertas, kurį gamindami neužtruksite
Reikia pasistengti
15 min.
Saldžiųjų bulvių blynai – bus labai skanu
Reikia pasistengti
40 min.
Nesaldus tortilijų pyragas – tiks ir kaip karštas patiekalas, ir kaip užkandis
Reikia pasistengti
40 min.
Fokačija su varške ir šilauogėmis – minkšta ir labai gardi
Reikia pasistengti
50 min.
Prancūziškas obuolių pyragas su franžipano kremu – nepaliks abejingų
Reikia pasistengti
1 val.
Grybukai: šiam receptui – jau daugiau nei 20 metų
Įkelti daugiau receptų