Ingredientai
Gaminimo eiga
* Smulkiai supjaustykite svogūnus, chalapos paprikas ir kaparėlius. Sudėkite visus šiuos ingredientus į vidutinį dubenį, sumaišykite su majonezu ir Sriracha padažu. Įberkite druskos ir pipirų. Gerai išmaišykite.
* Ant kepimo skardos uždėkite 30 g parmos kumpio, padalinto į dvi dalis. Jį apdenkite čederio sūrio riekelėmis. Ant sūrio viršaus tolygiai paskleiskite chalapų įdarą.
* „Mantingos“ mielinę sluoksniuotą tešlą padalinkite į dvi lygias dalis ir uždenkite skardoje esančius visus ingredientus.
* Šaukštu apspauskite aplink masę, esančią viduje, aptepkite kiaušinio plakiniu ir ant paviršiaus padarykite mažas skylutes, kad išeitų garai ir per daug neatsiskirtų tešlos sluoksniai.
* Kepkite iš anksto įkaitintoje orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje 20 min.
* Iškepusias bandeles apibarstykite smulkintomis kalendromis.