Užtruksite vos 15 minučių ir jau galėsite skanauti česnakinį batoną su saliamo dešra. Dėmesio, šis užkandis – pikantiško skonio. Česnakinį batoną valgykite, kol karštas – toks jis pats gardžiausias.

Gaminimo eiga

* Į „Mantinga“ prancūziško batono su česnakinio sviesto įdaru griovelius pakaitomis dėkite pomidorų padažo ir dižono garstyčių. Ten pat įdėkite saliamio griežinėlių bei tarkuoto mocarelos sūrio.

* Ant viršaus uždėkite čili pipiro riekelių.

* Batoną dėkite į skardą ir kepkite 190 laipsnių orkaitėje 12 minučių.

* Iškepusį batoną puoškite šviežių petražolių lapeliais ir skanaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai