Vasarą užkandžių niekada nebus per daug, tad kviečiame pagaminti traškių avinžirnių. Šitaip paruoštos itin maistingos ir naudingos daržovės tiks užkandžių stalui ar salotoms pagardinti. Traškūs avinžirniai skanūs tiek šilti, tiek atvėsę.

Gaminimo eiga

* Konservuotus avinžirnius nukoškite, perplaukite vandeniu.

* Supilkite ant popierinio rankšluosčio ir nusausinkite.

* Ant avinžirnių užpilkite sezamų pastos, sezamų aliejaus, užberkite druskos, rūkytos paprikos, sezamų sėklų ir išmaišykite.

* Šitaip paruoštus avinžirnius suberkite į kepimo popieriumi išklotą skardą, paskirstykite ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje 10 minučių.

* Iškepus leiskite šiek tiek atvėsti ir skanaukite.

www.DELFI.lt

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai