Ingredientai
Juodųjų alyvuogių
1 stiklinė
Kaparėlių
1 v. š.
Alyvuogių aliejaus
50 g
Raudonojo vyno acto
1 v. š.
Šviežių petražolių
1 sauja
Česnako
1 skiltelė
Gaminimo eiga
1. Visus ingredientus sutrinkite iki vientisos masės.
2. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru kepkite orkaitėje 200 °C temp. apie 10–12 min.
3. Patiekite su šilta duonele, papuoškite petražolių lapeliais.
PATARIMAI:
• Puikiai tinka veganams ir ne tik.
• Tinka sumuštiniams.
• Taip pat kaip užtepėlė (padažas), į kurią galima dažyti duonos skrebučius, lazdeles, vaisius ar daržoves.
• Skanu dėti į salotas kaip papildomą kreminį padažą.
• Galima pagardinti makaronus ar troškinius.
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG