Ingredientai
Aliejaus
3 v. š.
Vištienos filė
1 vnt.
Alyvuogių aliejus
2 v. š.
Šviežių čiobrelių
3 šakelės
Česnako
1 skiltelė
Agurkai
1 vnt.
Kapotų svogūno laiškų
1 sauja
Žaliosios citrinos
1 vnt.
Rukolos
1 sauja
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
1. Vištienos filė marinuokite aliejumi, druska bei pipirais ir dėkite kepti į įkaitintą keptuvę, kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus. Dėkite česnako skiltelę, IKI čiobrelius ir kepkite, kol vištiena bus pilnai iškepusi.
2. Agurkus supjaustykite stambiais kubeliais, svogūnų laiškus susmulkinkite, dėkite į indą, įtarkuokite žaliosios citrinos žievelės, pagardinkite druska bei pipirais ir viską gerai išmaišykite.
3. Į pasirinktą indą dėkite IKI rukolos lapus, agurkų salotas, keptą IKI vištienos filė.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG