Ingredientai
Kiaušiniai
1 vnt.
Cukraus
2 v. š.
Miltų
3 v. š.
Pienas
100 ml
Kepimo milteliai
0.5 a. š.
Aliejaus
2 v. š.
Klevų sirupo arba medaus
1 v. š.
Mėgstamų uogų
1 sauja
Sviestas
10 g
Porcijos: 2
Miltiniai blynai – patys paprasčiausi, o taip gardu. Skaniausi – kai ką tik ištraukti iš keptuvės. patiekite miltinius blynus su mėgstamomis uogomis.
Gaminimo eiga
1. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Įmaišykite likusius ingredientus.
2. Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių po 2 min.
3. Patiekite su klevų sirupu, uogomis ir sviesto gabalėliu.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG