Paprikų sriuba – puiki galimybė sunaudoti daržoves. Gaminkite šį patiekalą dėl puikaus skonio ir gražios vaiskios spalvos. Ir dar dėl to, kad ši paprikų sriuba turi mažai kalorijų.

Gaminimo eiga

1. Papriką ir svogūną supjaustykite stambiai, česnaką susmulkinkite. Sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir druska. Kepkite orkaitėje su garų funkcija 160 °C temp. apie 40 min.

2. Iškepusias daržoves trinkite rankiniu trintuvu kartu su vištienos sultiniu ir maskarponės sūriu.

3. MANTINGA prancūzišką batoną su česnakinio sviesto įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 30 min., apibarstykite tarkuotu kietuoju sūriu ir kepkite orkaitėje 200 °C temp. 10–12 min.

4. Sutrintą paprikų sriubą papuoškite baziliko lapeliais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai