Ingredientai
Agurkai
3
vnt.
Jogurtas (natūralus)
100
ml
Krapai
žiupsnelis
Petražolės
žiupsnelis
Mėtos
žiupsnelis
Svogūnų laiškai
žiupsnelis
Kalendros
žiupsnelis
Česnakai
2
skiltelės
Citrinų sultys
1
šaukštas
Druska
pagal skonį
Juodieji malti pipirai
žiupsnelis
Padažas šaldytuve bus šviežias ne ilgiau kaip dvi paras.
Gaminimo eiga
Agurkus sutarkuokite ir pasūdę palikite pusvalandžiui, kad išsiskirtų sultys. Tuo metu labai smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Agurkus nusunkite, sultis išpilkite, o minkštimą sumaišykite su česnaku ir svogūnais.
Suberkite žalumynus ir supilkite jogurtą. Atsargiai išmaišykite ir po lašą sulašinkite citrinų sultis. Įberkite kiek norisi pipirų. Prieš patiekiant būtina šaldytuve palaikyti apie valandą.
Atsiliepimai