Ingredientai
Sūrūs sausainiai
1
pakelis
Cukrus
3
šaukštai
Sviestas
3
šaukštai
Maskarponės sūris
625
g
Cukrus
1
stiklinė
Vanilinis cukrus
1
pakelis
Miltai
3
šaukštai
Grietinėlė (riebi)
200
ml
Kiaušiniai
4
vnt.
Porcijos: 8
Gaminimo eiga
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių.
Sumaišykite sausainių trupinius su sviestu, sudėkite į kepimo formą ir kepkite 10 – 15 minučių.
Tuo metu pasigaminkite pyrago pagrindą – sumaišykite sūrį, cukrų, miltus ir vanilinį cukrų. Supilkite grietinėlę, dar kartą išmaišykite. Įmuškite po vieną kiaušinį.
Supilkite masę ant pagrindo ir kepkite mažiausiai 50 minučių. Kai atvės, mažiausiai 4 valandoms įdėkite į šaldytuvą.
Atsiliepimai