Ingredientai
Pienas
80 ml
Kiaušiniai
2 vnt.
Vanilės ekstraktas
1 šaukštelis
Cukraus pudra
1 šaukštas
Miltų
110 g
Prinokęs bananas
2 vnt.
Aliejaus
500 ml
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Sumaišykite pieną, cukraus pudrą, vanilės ekstraktą ir kiaušinių trynius. Atsargiai berkite miltus ir nuolat maišykite.
Kitame dubenyje kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir sumaišykite su tešla.
Į tešlą įmaišykite sutarkuotus bananus.
Įkaitinkite aliejų puode iki 180 laipsnių Celsijaus. Iš tešlos formuokite mažus blynelius ir dėkite kepti iki pagels ir apskrus. Po dviejų-trijų minučių ištraukite.
Patiekiant apibarstykite cukraus pudra.