Ingredientai
Maltos vištienos
500 g
Špinatai
100 g
Druskos ir pipirų pagal skonį
0.5 šaukštelis
Imbieras
3 žiupsnelis
Muskato riešutai
1 žiupsnelis
Džiovinta aitrioji paprika
2 vnt.
Vištienos sultinys
0.5 puodelis
Kokosų pienas
1 puodelis
Grietinėlės (35 proc. riebumo)
0.5 puodelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.
Dėkite kepti į išlydytą sviestą. Apiberkite druska, pipirais, imbiero milteliais, tarkuotais muskato riešutais. Kepkite, kol gražiai apskrus.
Įpilkite sultinio, suberkite aitriąsias paprikas, sudėkite nuplautus špinatus. Troškinkite ant vidutinės ugnies apie 5 minutes.
Supilkite kokosų pieną. Troškinkite dar 5 minutes.
Įpilkite grietinėlės, palaukite kol užvirs ir nukelkite nuo ugnies.
Patiekite su ryžiais.