Ingredientai
Bulvių košė
500 g
Kiaušinis
1 vnt.
Tarkuotas sūris
3 v. š.
Džiūvėsėliai
1 žiupsnelis
Aliejus kepimui
1 šlakelis
Druska
1 pagal skonį
Porcijos: 2
Jei tik liko bulvių košės, gaminkite bulvių kroketus. „Lidl“ kulinarijos ekspertai siūlo panaudoti patiekalų likučius kūrybiškai ir kitą dieną iš jų pasigaminti puikų garnyrą. Bulvių kroketai skaniausi karšti, bet gardūs ir atvėsę. Bulvių kroketai taip skanu, kad galima valgyti ir vienus.
Gaminimo eiga
Į bulvių košę įmaišykite tarkuotą sūrį ir kiaušinį, įberkite druskos.
Iš gautos masės suformuokite nedidelius rutuliukus, apvoliokite juos džiūvėsėliuose.
Kepkite bulvių kroketus keptuvėje įkaitintame aliejuje tol, kol jie taps auksinės spalvos.