Gaminimo eiga

Supjaustykite cukinijas į keturias lygias dalis ir kepkite aliejuje apie 5 minutes. Sudėkite kario pastą ir kaitinkite apie 30 sek. Įspauskite žaliosios citrinos sultis ir įpilkite sojų padažo.

Kaitinkite, kol užvirs. Supilkite kokosų pieną ir kaitinkite, kol cukinijos suminkštės. Apibarstykite cukinijas skrudintomis kokosų drožlėmis.

Patiekite su raudonųjų kopūstų salotomis, ryžių arba kiaušinių makaronais.

Salotoms supjaustykite kopūstą, svogūną, obuolius ir viską sumaišykite.

Įdėkite truputį druskos. Įspauskite žaliųjų citrinų sulčių ir sumaišykite su kitais ingredientais. Papuoškite skrudintomis kokosų drožlėmis.

Santa Maria

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai