Ingredientai
Cukinijos mažos
4
vnt.
Aliejus
3
šaukštai
SANTA MARIA žaliojo kario pasta
3
šaukštai
Laimo vaisių sultys
1
vnt.
SANTA MARIA sojų padažas
3
šaukštai
SANTA MARIA kokosų pienas
400
ml
Kokoso drožlės skrudintos
2
šaukštai
Raudongūžiai kopūstai
400
g
Raudonieji svogūnai
1
vnt.
Obuoliai
2
vnt.
Druska
šaukštelis
Laimo vaisių sultys
1
vnt.
SANTA MARIA sojų padažas
3
šaukštai
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Supjaustykite cukinijas į keturias lygias dalis ir kepkite aliejuje apie 5 minutes. Sudėkite kario pastą ir kaitinkite apie 30 sek. Įspauskite žaliosios citrinos sultis ir įpilkite sojų padažo.
Kaitinkite, kol užvirs. Supilkite kokosų pieną ir kaitinkite, kol cukinijos suminkštės. Apibarstykite cukinijas skrudintomis kokosų drožlėmis.
Patiekite su raudonųjų kopūstų salotomis, ryžių arba kiaušinių makaronais.
Salotoms supjaustykite kopūstą, svogūną, obuolius ir viską sumaišykite.
Įdėkite truputį druskos. Įspauskite žaliųjų citrinų sulčių ir sumaišykite su kitais ingredientais. Papuoškite skrudintomis kokosų drožlėmis.
Atsiliepimai