Ingredientai
Vištienos filė
500 g
Šparagai
300 g
Vištienos sultinys
0.5 puodelis
Sojos padažas
1 šaukštelis
Česnako
5 skiltelė
Imbieras
0.5 šaukštelis
Citrinų sultys
2 šaukštas
Vandens
2 šaukštas
Kukurūzų krakmolas
2 šaukštelis
Porcijos: 4
Gaminimo eiga
Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais ir pabarstykite druska.
Šparagus susmulkinkite ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Susmulkinkite česnakus ir suberkite kartu su imbiero milteliais į keptuvę. Gerai išmaišykite.
Vis pamaišant šparagus pakepkite apie 5 minutes ir atidėkite į šoną.
Įkaitintame aliejuje apkepkite vištienos gabaliukus, kol iškeps ir atidėkite į šoną.
Vištienos sultinį sumaišykite su sojos padažu. kitame dubenėlyje sumaišykite vandenį ir kukurūzų krakmolą.
Į keptuvę supilkite vištienos sultinį, krakmolą ir citrinų sultis. palaukite kol užvirs ir sudėkite vištieną ir šparagus. Pabarstykite pipirais.
Patroškinkite kelias minutes ir galite patiekti.
Patiekite su ryžiais.