Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Vištienos filė supjaustykite mažais gabalėliais ir pabarstykite druska.

Šparagus susmulkinkite ir dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Susmulkinkite česnakus ir suberkite kartu su imbiero milteliais į keptuvę. Gerai išmaišykite.

Vis pamaišant šparagus pakepkite apie 5 minutes ir atidėkite į šoną.

Įkaitintame aliejuje apkepkite vištienos gabaliukus, kol iškeps ir atidėkite į šoną.

Vištienos sultinį sumaišykite su sojos padažu. kitame dubenėlyje sumaišykite vandenį ir kukurūzų krakmolą.

Į keptuvę supilkite vištienos sultinį, krakmolą ir citrinų sultis. palaukite kol užvirs ir sudėkite vištieną ir šparagus. Pabarstykite pipirais.

Patroškinkite kelias minutes ir galite patiekti.

Patiekite su ryžiais.