Ingredientai
Makaronai
200 g
Moliūgai
400 g
Vištienos filė
200 g
Grietinės
100 ml
Kietasis sūris
50 g
Vištienos sultinys
0.5 šaukštelis
Provanso žolelės
1 šaukštelis
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Gana smulkiai supjaustykite vištienos filė ir moliūgą.
Vištienos filė dėkite kepti į sviestą. Pagardinkite druska, pipirais ir Provanso žolelėmis.
Suberkite makaronus į verdantį pasūdytą vandenį.
Į pradėjusią skrusti vištieną suberkite moliūgus. Maišant kepkite 10 minučių. Supilkite grietinėlę ir įberkite vištienos sultinio. Išmaišykite ir palaukite, kol grietinėlė užvirs.
Nukoškite makaronus, sudėkite į lėkštes.
Smulkiai sutarkuokite kietąjį sūrį.
Ant viršaus užpilkite moliūgų su vištiena ir apiberkite sūriu.