Ingredientai
vidutinės paprikos
0.5
vnt.
vidutinio svogūno
1
vnt.
česnako
2
skiltelės
IKI smulkintų kalendrų
1
v. š.
tarkuoto čederio sūrio
100
g
alyvuogių aliejaus
1
v. š.
didelių virtų bulvių
4
vnt.
druskos
žiupsnelis
juodųjų pipirų
žiupsnelis
Porcijos: 2
Įdarytos bulvės – vienas tokių patiekalų, kuriuos smagu ruošti ir dar skaniau valgyti. Paruošimas – minimalus, o gardumas neišpasakytas! Išsisaugokite įdarytų bulvių receptą – pravers, kai virtuvei neturėsite daug laiko.
Gaminimo eiga
1. Papriką, svogūną supjaustykite kubeliais, česnaką susmulkinkite.
2. Į dubenį dėkite šoninę, pjaustytas daržoves, IKI kalendras, čederio sūrį, berkite druskos, pipirų, pilkite aliejų. Viską išmaišykite.
3. Virtas bulves įpjaukite pusiau ir pasukus dar kartą pusiau, kad jos išsiskleistų.
4. Į bulves dėkite paruoštą įdarą.
5. Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 20–25 min.
6. Puoškite IKI kalendrų lapeliais, berkite juodųjų pipirų.
Skanaus!
Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG
Atsiliepimai