Ingredientai

Paprikos 4 vnt.
Druska pagal skonį
Karis 1 šaukštelis
Kalendros pagal skonį
Vanduo 100 ml
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Pipirus nuplauti. Atpjauti viršelį, pasūdyti. Sumaišyti ryžius bei faršą. Gardinti druska bei pipirais. Dėti į puodą. Padaryti užpilą.

Kario prieskonius ištirpinti vandenyje (vandenį galima pašildyti, kad kario prieskoniai lengviau ištirptų. Vandenį sumaišyti su pomidorų padažu. Pridėti smulkiai pjaustytų aitriųjų pipirų (norint aštriau galima dėti su sėklomis). Pridėti kalendros sėklų. Viską kruopščiai išmaišyti. Pilti ant paprikos viršūnių. Troškinti, uždengus dangtį, apie 40-50 minučių. Retkarčiais laistyti paprikas iš viršaus užpilu.

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai