Ingredientai
Alyvuogių aliejus
2
šaukštai
Svogūnai
0.5
vnt.
Savojos kopūstai
150
g
SANTA MARIA padažas TACO
3
šaukštai
SANTA MARIA tortilijos
2
vnt.
Sūris
100
g
Kepta kalakutiena
100
g
Porcijos: 2
Gaminimo eiga
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir pakepkinkite smulkintus svogūnus, tada sudėkite smulkiai pjaustytus kopūstus, padažą ir viską užvirkite.
Nuolat maišykite, kol kopūstai suminkštės, o masės kiekis sumažės perpus.
Nuimkite keptuvę nuo ugnies.
Išvalę keptuvę, įdėkite ant dugno tortiliją, pabarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite ant vidutinės ugnies, kol sūris pradės lydytis.
Tada sudėkite mėsos riekeles ir kopūstus, o tortiliją perlenkite pusiau.
Patiekite ant pjaustymo lentos, supjaustytą nedideliais gabalėliais.
Atsiliepimai