Ingredientai
Gaminimo eiga
Cukatos smulkiai supjaustomos, migdolai sumalami, citrinos žievelė nutarkuojama. Visi reikalingi produktai paruošiami iš vakaro ir laikomi šiltoje vietoje.
Kitą dieną persijojami miltai, šiltame piene išleidžiamos mielės. Paruošiamas įmaišalas.
Kiti produktai sumaišomi su miltais ir likusiu pienu, o paskui - su įmaišalu. Tešla minkoma tol, kol nustoja lipusi prie rankų.
Kad neištekėtų riebalai, jos nereikia laikyti arti šilumos šaltinio. Paruošta tešla bent 2 valandas palaikoma, kad pakiltų. Paskui ji perminkoma ir suvoliojama į ilgą ritinį.
Išilgai meduolio įspaudžiamas 1 centimetro gylio lovio formos griovelis. Siauresnis jo kraštas užlenkiamas ant platesniojo.
Meduolis kepamas karštoje orkaitėje valandą. Paskui jis aptepamas sviestu ir apliejami cukraus glajumi, dar kartą aptepamas sviestu ir apibarstomas miltiniu cukrumi.