Ingredientai

Pienas 200 ml
Cukraus 3 šaukštas
Vanilinio cukraus 0.5 šaukštelis
Obuolių 2 vnt.
Medus 1 šaukštas
Cinamono 0.5 šaukštelis
Porcijos: 4

Gaminimo eiga

Išplakite kiaušinius su cukrumi, įpilkite pieno, pagardinkite vaniliniu cukrumi. Mišinį supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą (23 x 30 cm) ir kepkite iš anksto iki 175 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10–15 minučių, kol masė sustings.

Paruoškite įdarą: nulupkite ir kubeliais supjaustykite obuolius, obuolių kubelius ir skrudintus lazdynų riešutus pakepinkite meduje, apibarstykite cinamonu.

Paruoškite padažą: nedideliame vandens kiekyje pakaitinkite šaltalankių uogas. Sutrinkite jas mediniu šaukštu per sietelį ir pagardinkite medumi.

Ant iškepusio omleto tolygiai dėkite įdaro ir suvyniokite naudodamiesi kepimo popieriumi. Omleto vyniotinį tiekite karštą, apibarstytą cukrumi, su šaltalankių uogiene.