Ruslano Bolgovo pasiūlymas Valentino dienai.

Gaminimo eiga

Gaminame morengą

Cukrų verdame vandenyje iki 121 laipsnio temperatūros, kol bus sirupas.

Išplakame baltymus iki stangrios putos ir tą masę plona srovele pilame į sirupą, beriame džiovintą pudrą.

Kepame orkaitėje apie pusantros valandos (100 laipsnių temperatūroje).

Gaminame putėsius

Išplakame trynius. Šaltalankių tyrę sumaišome su cukrumi, pašildome iki 180 laipsnių temperatūros, palengva pilame išplaktus trynius.

Želatiną užpilame šaltu vandeniu, kad apsemtų ir išbrinktų.

Atskirai išplakame grietinėlę ir viską sumaišome.

Šaltalankių bendros masės turi būti apie 300 gramų, o grietinėlės masės apie 280 gramų.

Gaminame kremą

Iš grietinėlės, pieno, cukraus ir trynių verdame anglišką kremą, palaikydami iki 82 – 85 laipsnių temperatūrą. Gautą masę pilame ant juodo šokolado ir viską suplakame smulkintuve.