Gaminimo eiga

1. Tešlai kiaušinius išplakite su cukrumi kol masė pabals ir padidės.

2. Atskirai sumaišykite miltus, krakmolą, kepimo miltelius ir kakavą.

3. Po truputį įmaišykite miltų masę į kiaušinius.

4. Gerai išmaišykite ir supilkite tešlą į sviestu išteptą apvalią kepimo formą.

5. Kepkite iki 190 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.

6. Palaukite kol atvės, išimkite iš formos ir horizontaliai perpjaukite į tris dalis.

7. Grietinėlę išplakite su cukrumi iki standžių putų ir sumaišykite su maskarpone ir kakava iki vientisos masės.

8. Kremu gausiai pertepkite biskvitus (ant viršaus netepkite).

9. Juodąjį šokoladą ištirpinkite su sviestu. Gerai išmaišykite ir kai šiek tiek atvės, bet dar bus gana skysta masė, užpilkite ant torto viršaus.

10. Dėkite tortą į šaldytuvą valandai. Po valandos galima ragauti.